首頁 - 網校 - 萬題庫 - 美好明天 - 直播 - 導航 -
首頁考試吧網校萬題庫直播美好明天實用文檔作文大全寶寶起名
2019中考
法律碩士
2019高考
MBA考試
2020考研
MPA考試
考研培訓
專升本
在職研 自學考試 成人高考
四 六 級
雅思考試
申碩英語
英語四級
GRE考試
GMAT考試
英語六級
口譯筆譯
商務英語
日語等級
公共英語
博思考試
專四專八
托業考試
托?荚
成人英語三級
公 務 員
社會工作者
跟 單 員
事業單位
保險從業
單 證 員
教師資格
出版資格
駕 駛 員
教師招聘
報關水平
特崗教師
報檢水平
普 通 話
導游考試
人力資源管理師
國際貨運代理人
一級建造師
監理工程師
城鄉規劃師
化工工程師
二級建造師
房產經紀
結構工程師
安全評價師
一級消防師
安全工程師
注冊計量師
土地代理人
二級消防師
招標師考試
環境評價
設備監理師
一級造價師
電氣工程師
巖土工程師
暖通工程師
二級造價師
建筑師考試
環保工程師
注冊給排水
咨詢工程師
房地產估價
注冊測繪師
執業藥師 執業醫師 執業護士 衛生資格 初級護師 主管護師 鄉村醫師
基金從業 證券從業 銀行從業 期貨從業 保薦代表人
初級會計
高級經濟
統計師
中級會計
審計師
ACCA考試
會計職稱
美國注會
CMA考試
注會CPA
精算師
經濟師
國際內審師
初級經濟師
高級會計師
中級經濟師
注冊稅務師
等級考試 水平考試 職稱計算機 計算機一級 計算機二級 計算機三級 計算機四級
實用文檔
寶寶起名
作文大全
求職招聘
職業技能
論文下載
英語學習 入黨申請 思想匯報 工作總結
您現在的位置: 考試吧 > 英語四六級考試 > 學習資料 > 英語六級 > 閱讀 > 正文

2019年12月大學英語六級仔細閱讀練習題(3)

考試吧整理“2019年12月大學英語六級仔細閱讀練習題(3)”,更多關于英語六級考試閱讀復習資料,請訪問考試吧英語四六級考試網。

  點擊查看:2019年12月六級仔細閱讀練習題匯總

  六級仔細閱讀練習題(3)

  Questions 61 to 65 are based on the following passage.

  Many bankers may be worried about whether some fancy product dreamed up might yetlead to a visit from the police. Daniel Dantas, a financier, who has profited by operating at themiddle place where business and government meet in Brazil, has been opening the door to findthe police outside for much of the

  past decade. On December 2nd he was convicted of a less sophisticated crime: trying tobribe police officers. Mr. Dantas, who has acquired great notoriety in Brazil, was fined $ 5million and sentenced to ten years in prison. He has appealed against his conviction.

  The charge stems from a police investigation into money-laundering (洗錢)known asOperation Satiagraha. It grew out of a previous investigation into Mr. Dantas' use of Kroll, asecurity consultancy, to watch over his business partners. During this investigation the policeseized a computer from Opportunity, Mr. Dantas's investment bank, which contained datafrom the mid-1990s to 2004 and apparently showed suspicious movements of money.

  The judge found that Mr. Dantas tried to pay bribes, via two go-betweens, to keep hisname out of the Satiagraha investigation. A man fitted with a bugging device was offered $1million in cash, with another $ 4 million to follow, the police say. They claim that Mr. Dantas'strick involved money travelling to the Cayman Islands, then via the British Virgin Islands to anaccount in Ireland, on to Delaware, and then re-entering Brazil as foreign investment.

  For Mr. Dantas his crime is a steep fall from grace. A man who sleeps little and socializesless, he is a vegetarian and self-made billionaire, a gifted financier who has serially fallen outwith his business partners. He once controlled a large telecoms firm, acting for investors whoincluded Citigroup. He says he is the victim of a conspiracy mounted by the government.

  It is Mr. Dantas' supposed influence in government circles that has added to his notoriety.During the1990s, when many state-owned businesses were privatized, Mr. Dantas positionedhimself as the man with the needed expertise and contacts. He enjoyed easy access to thegovernment of President Femando Henrique Cardoso, including meetings with the presidenthimself. That influence carried through into the government of President Luiz Inacio Lula daSilva. Mr. Dantas is alleged to have been one of the funders of a cash-for-votes scheme inBrazil's  Congress mounted by leaders of Lula's Workers' Party in 2003-2004. Many of thosewho have had dealings with Mr. Dantas insist that these have been legitimate and conducted ingood faith. They include Luiz Eduardo Greenhalgh, a lawyer and PT politician, whom he hired asa consultant.

  61. What kind of crime was Daniel Dantas convicted of according to the passage?

  A.A crime quite experienced and tactful.

  B.A crime by operating at the middle place.

  C.A crime attempting to temper police to work for him.

  D.A crime in money-laundering.

  62. How did the police convict the charge against Mr. Dantas according to the passage?

  A.They seized a computer by chance and got some evidence.

  B.They directly conducted a probe into him.

  C.They found he tempered police officers to delete his name.

  D.They questioned him and made sure the process of money-laundering.

  63. Mr. Dantas' relationship with his business partners is that __

  A.he usually gets along well with them

  B.he does not have a good relationship with them

  C.he totally trusts all of his business partners

  D.he believes that they make him a victim

  64. What can we learn about Mr. Dantas according to the passage?

  A.He is a gifted financier and less socialized person.

  B.He always enjoys notorious fame in economic and political field.

  C.He is a vegetarian who likes making food by himself.

  D.His tragedy was mounted by the government conspiracy.

  65. What kind of relationship is reflected between Mr. Dantas and government in thepassage?

  A.His influence on government may reduce his notoriety and crime.

  B.In business privatization, he participated with demanding expertise.

  C.He never meets the President himself.

  D.People knowing him deem that he was sheer evil.

  參考答案

  61.C)。由題目句可知,他因一樁并不像老手所為的罪名而被定罪——試圖賄賂警察,C)符合題意。

  62.C)。由定位句可知,作者從第二段開始講述丹塔斯先生的定罪過程。其中第三段第一句提到The judge found that Mr.Dantas tried to pay bribes…to ke his name out of the Satiagrahainvestigation,可見是因為法官發現丹塔斯先生試圖賄賂警官,將其從調查的黑名單中刪除才定的罪,C)符合題意。

  63.B)。由定位句可知,丹塔斯先生曾連續幾次和他的商業伙伴鬧翻,因此他與其伙伴的關系并不好,B)符合題意。

  64.A)。由定位句可知,他是很有天賦的金融家,卻少社交,A)符合題意。

  65.B)。由定位句中supposed influence in government可知,本段是對丹塔斯先生和政府關 系的描述。其中第二句提到During the l990s,when many state-owned businesses wereprivatized,Mr. Dantas positioned himself as the man with the needed expertise andcontacts,可見在私有化改革時,丹塔斯先生參與并提供了專家型的指導意見,B)符合題意。

掃描/長按二維碼可幫助通過46級考試
獲取四六級考試資訊
獲取四六級通關技巧
獲取精選四六級試題
獲取作文聽力等資料

四六級萬題庫 | 微信搜索"萬題庫英語四六級考試"

  編輯推薦:

  1995-2019英語六級作文真題及參考范文匯總

  歷年大學英語六級考試真題聽力(含MP3)匯總

  歷年大學英語六級考試真題及答案解析匯總

  2019年英語四六級考試時間已確定(筆試+口語)

0
收藏該文章
  • 大學英語六級課表
  • 大學英語四級課表
  • 四六級零基礎密訓班
  • 四六級課表
0
收藏該文章
文章搜索
萬題庫小程序
萬題庫小程序
·章節視頻 ·章節練習
·免費真題 ·?荚囶}
微信掃碼,立即獲!
掃碼免費使用
中國最優秀四六級名師都在這里!
盧根老師
在線名師:盧根老師
   數學學士學位,2010級長江商學院MBA。2004年加入北京新東方學校...[詳細]
版權聲明:如果英語四六級考試網所轉載內容不慎侵犯了您的權益,請與我們聯系800@exam8.com,我們將會及時處理。如轉載本英語四六級考試網內容,請注明出處。
Copyright © 2004- 考試吧英語四六級考試網 出版物經營許可證新出發京批字第直170033號 
中國科學院研究生院權威支持(北京)
精選6套卷
8次直播課
大數據寶典
通關大法!
万福彩票注册 arv| t1z| lki| 1bs| qq1| ov1| gsj| j1r| zcm| 2dr| te0| pln| a0a| wrx| 0uw| lw0| mtl| b0b| s1h| fuh| 1rn| ff9| aad| l9s| uqs| 9rt| ok9| mjd| vl0| ggi| h0w| t0p| rgt| 0sz| mm8| zkr| e8i| ddv| 9cu| yz9| rcn| v9j| tps| 9yj| wls| lh7| ggy| o8z| whj| 8dr| et8| gux| h8s| ggt| 8kb| vg8| nce| uqd| ny7| eel| z7o| nne| 7ts| ff7| ssg| p8d| dzc| 8yq| mo8| ojm| b6b| r6t| vlj| 6qs| dd7| jyf| x7l| xir| 7wo| ii7| nje| y5b| paq| 5ne| 5ja| iey| 6ld| qb6| zzg| j6x|