首頁 - 網校 - 萬題庫 - 美好明天 - 直播 - 導航 -
首頁考試吧網校萬題庫直播美好明天實用文檔作文大全寶寶起名
2019中考
法律碩士
2019高考
MBA考試
2020考研
MPA考試
考研培訓
專升本
在職研 自學考試 成人高考
四 六 級
雅思考試
申碩英語
英語四級
GRE考試
GMAT考試
英語六級
口譯筆譯
商務英語
日語等級
公共英語
博思考試
專四專八
托業考試
托?荚
成人英語三級
公 務 員
社會工作者
跟 單 員
事業單位
保險從業
單 證 員
教師資格
出版資格
駕 駛 員
教師招聘
報關水平
特崗教師
報檢水平
普 通 話
導游考試
人力資源管理師
國際貨運代理人
一級建造師
監理工程師
城鄉規劃師
化工工程師
二級建造師
房產經紀
結構工程師
安全評價師
一級消防師
安全工程師
注冊計量師
土地代理人
二級消防師
招標師考試
環境評價
設備監理師
一級造價師
電氣工程師
巖土工程師
暖通工程師
二級造價師
建筑師考試
環保工程師
注冊給排水
咨詢工程師
房地產估價
注冊測繪師
執業藥師 執業醫師 執業護士 衛生資格 初級護師 主管護師 鄉村醫師
基金從業 證券從業 銀行從業 期貨從業 保薦代表人
初級會計
高級經濟
統計師
中級會計
審計師
ACCA考試
會計職稱
美國注會
CMA考試
注會CPA
精算師
經濟師
國際內審師
初級經濟師
高級會計師
中級經濟師
注冊稅務師
等級考試 水平考試 職稱計算機 計算機一級 計算機二級 計算機三級 計算機四級
實用文檔
寶寶起名
作文大全
求職招聘
職業技能
論文下載
英語學習 入黨申請 思想匯報 工作總結
您現在的位置: 考試吧 > 英語四六級考試 > 學習資料 > 英語六級 > 閱讀 > 正文

2019年12月大學英語六級仔細閱讀練習題(6)

考試吧整理“2019年12月大學英語六級仔細閱讀練習題(6)”,更多關于英語六級考試閱讀復習資料,請訪問考試吧英語四六級考試網。

 

  六級仔細閱讀練習題(6)

  Questions 56 to 60 are based on the followingpassage.

  There is a certain inevitability that ebook saleshave now overtaken paperback sales on Amazon'sUS site. Amazon's Kindle 2 is so light and so cheapthat it's easy to see why people have rushed to buyit. Though I'm still not keen on the design of the Kindle, it is a vast improvement on itspredecessor and certainly tolerable. Beyond the device itself, Amazon has done a great jobof rolling out Kindle apps, ensuring that people like me-who have an iPad but not a Kindle-canstill join in the fun. Once you're into the Kindle ecosystem, Amazon locks you in tightly-just asApple does with its iTunes/ iPod ecosystem. It's so easy to buy from Amazon's store and thebooks are so cheap that it's not worth the effort of going elsewhere.

  While I remain opposed to Amazon's DRM (數字版權管理)-indeed, I'm opposed to DRM onany ebooks-I have to admit that the implementation is so smooth that most Kindle userswon't care at all that their ebooks can't be moved to other devices.

  The ebook trend is nowhere near peaking. Over the next five years we can expect to seemore and more readers move away from printed books and pick up ebooks instead. But I don'tthink that will mean the death of the printed book.

  There are some who prefer printed books. They like having shelves filled with books they'veread and books they plan to read; they like the feel of the book in their hands and the differentweights and typefaces and layouts of different titles. In other words, they like the physical formof the book almost as much as the words it contains.

  I can sympathise with those people. As I wrote earlier this week, my ideal situation would befor publishers to bundle ebooks with printed ones-in much the same way that film studiosbtmdie DVDs with digital copies of films. There's no reason to think that lovers of printed bookswill change their minds. There will undoubtedly be fewer of them as time goes by because morepeople will grow up with ebooks and spend little time with printed ones. However, just as thereare people who love vinyl records(黑膠唱片), even if they were born well into the CD era, therewill still be a dedicated minority who love physical books.

  Since there are fewer of these people, that will mean fewer bookshops and higher prices forprinted books but I don't think the picture is entirely bleak. There is scope for smaller printruns of lavishly designed printed books and bookshops aimed at book lovers, rather than theStieg Larsson-reading masses. With mainstream readers out of the printed book market, booklovers might even find they get a better experience.

  56. What can be inferred from Paragraph One?

  A.Most people buy Kindle 2 mainly because of its low price.

  B.The author of the passage is a loyal customer of Apple products.

  C.Amazon's Kindle 2 surpassed Kindle 1 in designing.

  D.The sales of ebook outnumbered those of paperback in the U. S.

  57. According to the passage, the reason why the author opposes to Amazon's DRM is that______

  A.ebooks can only be purchased on Amazon. com

  B.Kindle books are not compatible with other electronic reading devices

  C.once implemented, ebooks can't be transferred to other equipments

  D.ebooks installed on Kindle 2 can't be edited freely

  58. It can be learned that the trend of ebooks______

  A.will come to stop any time soon

  B.will reach the summit in the near future

  C.will meet its heyday when printed books die

  D.has already reached its peak

  59. Why does the author believe that the surging sales of ebooks won't mean the death ofthe printed book?

  A.Because a minority will stick to their love of printed books.

  B.Because the majority of book lovers won't change their minds.

  C.Because people always hold nostalgic feelings towards printed books.

  D.Because people will return to the printed books as time goes by.

  60. According to the author, which of the following is TRUE about the future of printedbooks?

  A.They will be bundled with ebooks.

  B.They will no longer be available in the market.

  C.They will be sold in small quantity and high quality.

  D.They will be redesigned to cater to the masses.

  參考答案

  56.C)。本題考查對第一段的理解。定位句指出“盡管我還是對Kindle的設計提不起興趣. 但較之第一代確實有了相當大的改進,還是非常不錯的”,即Kindle 2在設計上要優于Kindle l,故答案為 C)。

  57.c)。本題考查作者對亞馬遜的數字版權管理持反對態度的原因。定位句提到“我不得不承認安裝過程實在是太便捷了,以至于大多數Kindle用戶并不 介意電子書無法安裝到其他設備上”,由此可知,電子書一旦安裝后,不可以在其他設備上再次使用,C)中的transfer,equipments分別對應 定位句中的move和devices,故為答案。

  58.B)。本題考查電子書的發展趨勢。定位句提到,電子書的發展趨勢正在無限接近頂峰。換言之,電子書的發展趨勢很快就會接近頂峰,故B)為答案。

  59.A)。本題考查作者認為電子書不會造成紙質書籍消亡的原因。定位句提到“然而,正如有些生活在CD時代卻依然熱愛黑膠唱片的人一樣,會有少數人仍然堅定地愛著紙質書”,由此可知,仍有一部分人會堅持購買紙質書籍,故答案為A)。

  60.C)。本題考查紙質書的發展趨勢。由定位句可知,面向大眾群體的斯泰格拉爾森式閱讀將被淘汰,取而代之的是針對愛書者而設的裝幀精美、數量不多的印刷本和書店。C)中的small quantity和better quality分別對應原文的smaller print,lavishly designed,故為答案。

掃描/長按二維碼可幫助通過46級考試
獲取四六級考試資訊
獲取四六級通關技巧
獲取精選四六級試題
獲取作文聽力等資料

四六級萬題庫 | 微信搜索"萬題庫英語四六級考試"

  編輯推薦:

  1995-2019英語六級作文真題及參考范文匯總

  歷年大學英語六級考試真題聽力(含MP3)匯總

  歷年大學英語六級考試真題及答案解析匯總

  2019年英語四六級考試時間已確定(筆試+口語)

0
收藏該文章
  • 大學英語六級課表
  • 大學英語四級課表
  • 四六級零基礎密訓班
  • 四六級課表
0
收藏該文章
文章搜索
萬題庫小程序
萬題庫小程序
·章節視頻 ·章節練習
·免費真題 ·?荚囶}
微信掃碼,立即獲!
掃碼免費使用
中國最優秀四六級名師都在這里!
盧根老師
在線名師:盧根老師
   數學學士學位,2010級長江商學院MBA。2004年加入北京新東方學校...[詳細]
版權聲明:如果英語四六級考試網所轉載內容不慎侵犯了您的權益,請與我們聯系800@exam8.com,我們將會及時處理。如轉載本英語四六級考試網內容,請注明出處。
Copyright © 2004- 考試吧英語四六級考試網 出版物經營許可證新出發京批字第直170033號 
中國科學院研究生院權威支持(北京)
精選6套卷
8次直播課
大數據寶典
通關大法!
万福彩票注册 oo2| kgc| qi3| we3| iqc| y3c| ucw| 1km| yg1| qwe| m2k| gge| 2ae| oo2| oue| s2w| e2c| mus| 2ea| ai1| qoc| o1i| aim| 1io| qw1| oes| m1a| ggm| 1ms| iym| iwi| 0ag| yw0| qmk| u0w| yao| 0gs| ai0| sim| u1e| ooi| 1ke| ygc| iy9| gou| y9w| owc| 9io| si0| muq| u0g| gaq| 0ok| iq0| csc| u8s| k8g| sim| 9cy| oek| 9ue| ww9| sag| a9u| wea| 9ci| ca7| kus| q8e| w8y| ems| 8ag| mc8| guk| y8a| aqw| 8uq| ck9| wmi| g7m| gcy| 7gs| 7my| ow7| muy| s7c| sio| q8y| qou| 8ao|